Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλήση σε απολογία για Γερμενή, Ηλιόπουλο, Μπούκουρα

Ανάλογα με τα ευρήματα και την αποτίμηση των στοιχείων που συγκεντρώνουν αναμένεται να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τον κύκλο των κατηγορουμένων

Κλήση σε απολογία για Γερμενή, Ηλιόπουλο, Μπούκουρα
Κλήση σε απολογία ενώπιον των ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, οι οποίες διενεργούν την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας για τους οποίους ήρθη η ασυλία ύστερα από σχετικό αίτημα των ανακριτών Σπύρου Γεωργουλέα, Χρήστου Παπακώστα για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Οι κατηγορούμενοι θα ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους. Από την πλευρά τους οι δύο εφέτες- ειδικές ανακρίτριες συνεχίζουν με την εξέταση μαρτύρων.

Παράλληλα, έχουν ζητήσει την συνένωση των δικογραφιών που αφορούν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη επίθεση κατά αφισοκολλητών μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και την επίθεση σε βάρος Αιγύπτιων ψαράδων στην Ιχθυόσκαλα.

Τέλος, ανάλογα με τα ευρήματα και την αποτίμηση των στοιχείων που συγκεντρώνουν αναμένεται να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τον κύκλο των κατηγορουμένων .

Προκειμένου μάλιστα η ανακριτική διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό την επόμενη Πέμπτη θα συγκληθεί εκ νέου η Ολομέλεια του Εφετείου για να οριστεί και τρίτος εφέτης- ειδικός ανακριτής, ο οποίος θα συνδράμει το έργο των συναδέλφων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v