Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρση ασυλίας του Π. Καμμένου ζητά ο Άρειος Πάγος

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κ. Καμμένου αφορά δηλώσεις του στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ με τις οποίες προέτρεψε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Άρση ασυλίας του Π. Καμμένου ζητά ο Άρειος Πάγος

Την άρση της ασυλίας του προέδρου των Ανεξαρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου ζητεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αφορμή δηλώσεις του κατά την διάρκεια της ΔΕΘ με τις οποίες προέτρεπε σε βιαιοπραγίες σε βάρος του δημάρχου Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του κ. Καμμένου αφορά δηλώσεις του στο περιθώριο της ομιλίας του στην 78η ΔΕΘ με τις οποίες προέτρεψε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής -που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή τους- να «λιντσάρουν» τον δήμαρχο "Αριστοτέλη", Χρήστο Πάχτα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε τότε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v