Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερευνάται η πιθανή διασύνδεση Α. Πάλλη με τη Χ.Α.

Σε βάρος του φυγόδικου επιχειρηματία Α. Πάλλη και νέο ένταλμα σύλληψης, μετά την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή.

Ερευνάται η πιθανή διασύνδεση Α. Πάλλη με τη Χ.Α.

Πιθανή διασύνδεση του καταζητούμενου 52χρονου εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη με τη Χρυσή Αυγή αναζητούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαπιστώσουν αν ήταν ένας από τους χρηματοδότες της οργάνωσης.

Ήδη πάντως εκδόθηκε σε βάρος του φυγόδικου επιχειρηματία και νέο ένταλμα σύλληψης, μετά την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του για διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού με τον επιστάτη του, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Σε βάρος του 52χρονου εφοπλιστή εκκρεμεί και παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη για ύποπτα δάνεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα FBB συμφερόντων του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Ο εντοπισμός οπλοστασίου στην έπαυλη του Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα, απασχολεί έντονα τις διωκτικές αρχές οι οποίες αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την προέλευση των όπλων αυτών.

Στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών τίθενται παράλληλα και τα οικονομικά των εταιριών του κ. Πάλλη με τις αρμόδιες υπηρεσίες να φαίνονται αποφασισμένες να κάνουν «φύλλο και φτερό» κάθε στοιχείο που αφορά τη δραστηριότητά τους για να εξακριβώσουν εάν υπάρχει κάποιος «υπόγειος δίαυλος» με τη Χρυσή Αυγή.

Σε αυτή την κατεύθυνση εκτιμάται ότι θα προσφέρει σημαντικές πληροφορίες ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή που κατέσχεσε η Αστυνομία. Όλες πάντως οι δικογραφίες που εκκρεμούν σε βάρος του Αναστάσιου Πάλλη δόθηκε εντολή να συγκεντρωθούν προκειμένου να εντοπιστούν τα πιθανά κοινά σημεία που τις ενώνουν και ενδεχομένως συνδέονται με τη διερευνώμενη υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v