Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβλήματα στις μετακινήσεις Τρίτη & Πέμπτη

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρόλεϊ στην Αθήνα από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα της Τρίτης λόγω στάσης εργασίας. Την Πέμπτη θα υπολειτουργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Προβλήματα στις μετακινήσεις Τρίτη & Πέμπτη

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει την Τρίτη το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας καθώς ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρόλεϊ από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 4 το απόγευμα λόγω στάσης εργασίας που έχει προγραμματιστεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται για τα αμαξοστάσια μια ώρα νωρίτερα, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται γύρω στις πέντε το απόγευμα. Την γενική συνέλευση αναμένεται να απασχολήσουν η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η πρόσληψη προσωπικού, η δωρεάν μετακίνηση ανέργων και η ενίσχυση των δρομολογίων.

Πολύ πιο δύσκολη θα είναι η κατάσταση την Πέμπτη όταν και θα υπολειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ) λόγω 4ωρης στάσης εργασίας, από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 των εργαζομένων προκειμένου τα σωματεία τους να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις τους με αντικείμενο τις περικοπές μισθών και την διαθεσιμότητα.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς ζητούν την άρση της επιστράτευσης που έχει επιβληθεί στις αρχές του χρόνου με κυβερνητική απόφαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πολυήμερης απεργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v