Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εφέτη οι ανακρίσεις για τη Χρυσή Αυγή

Λόγω ιδιαίτερης σοβαρότητας της υπόθεσης, η ανάκρισης αναμένεται να ανατεθεί σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό προκειμένου να οδηγηθεί το ταχύτερο δυνατόν στο ακροατήριο.

Σε εφέτη οι ανακρίσεις για τη Χρυσή Αυγή

Τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, προκειμένου η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να ανατεθεί σε εφέτη ανακριτή, ζητεί με έγγραφό της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μανόλη Ρασιδάκη, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Όπως εχει συμβεί και στο παρελθόν, λόγω ιδιαίτερης σοβαρότητας της υπόθεσης, η ανάκρισης αναμένεται να ανατεθεί σε ανώτερο δικαστικό λειτουργό προκειμένου να οδηγηθεί το ταχύτερο δυνατόν στο ακροατήριο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητείται η σύγκληση της Ολομέλειας των Εφετών λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης , που έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη και του μεγάλου όγκου της δικογραφίας.

Επιπλέον η κ. Κουτζαμάνη επισημαίνει την αναγκαιότητα διερεύνησης της υπόθεσης από εφέτη ανακριτή, ο οποίος βάσει εμπειρίας θα επιταχύνει την ολοκλήρωση της ανάκρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v