Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πορτοκαλεώνας» για στήριξη Ελλήνων επιχειρηματιών

Το Orange Grove αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας για την μετρίαση της ανεργίας στην Ελλάδα. Στόχος η στήριξη των νέων επιχειρηματιών έως 35 ετών με τεχνογνωσία, σεμινάρια και επαφές. Τι προσφέρει στους συμμετέχοντες.

«Πορτοκαλεώνας» για στήριξη Ελλήνων επιχειρηματιών

Το Orange Grove είναι ένας νέος χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών έως 35 ετών, αλλά και Ελλήνων αποφοίτων πανεπιστημίων που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα στην προσπάθεια μετρίασης της ανεργίας των νέων. Στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της πρεσβείας (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7), απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. 

O στόχος του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος είναι να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια (επαφές, τεχνογνωσία, γνώση) σε νέους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Το Orange Grove προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γραφεία και δωρεάν ίντερνετ, έχοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια/μαθήματα, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες και δυνατότητα δικτύωσης με το συνολικό δίκτυο του Orange Grove (εταιρίες, πανεπιστήμια, φορείς, άτομα, την ίδια την Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα).

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v