Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη φυλακή οδεύει και πάλι ο Μ. Ανδρουλιδάκης

Ο Άρειος απέρριψε αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων που τον είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 5 ετών χωρίς αναστολή.

Στη φυλακή οδεύει και πάλι ο Μ. Ανδρουλιδάκης
Προς τη φυλακή οδεύει και πάλι ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού "Τempo" και της εφημερίδας «Εξουσία», Μιχάλης Ανδρουλιδάκης.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει κατά της απόφασης του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων που τον είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 5 ετών χωρίς αναστολή.

Η ποινή που του είχε επιβληθεί αφορά υπεξαίρεση 2,4 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο προοριζόταν για οίηση μετοχικού κεφαλιού του "Tempo".

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο Θ. Παύλοβιτς, ο κατηγορούμενος οικειοποιούμε το ποσό. Ο επιχειρηματίας πάντως αρνείται την κατηγορία.

Μετά την απόφαση του πενταμελούς ο κ. Ανδρουλιδάκης είχε αρχικά οδηγηθεί στην φυλακή, ωστόσο εν συνεχεία αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας. Μετά την αίτηση αναίρεσης, που απέρριψε ο Άρειος Πάγος, αναμένεται να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v