Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 25 Οκτωβρίου το 6ο Retail Banking Forum

Στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά φέτος το καθιερωμένο Συνέδριο για τον τραπεζικό κλάδο, το 6ο Retail Banking Forum (www.retailbankingforum.gr), στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στις 25 Οκτωβρίου το 6ο Retail Banking Forum
Στις 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά φέτος το καθιερωμένο Συνέδριο για τον τραπεζικό κλάδο, το 6ο Retail Banking Forum (www.retailbankingforum.gr), στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Συνέδριο έχει χαρακτήρα πρακτικό και χρηστικό και συγκεντρώνει μεσαία και ανώτερα τραπεζικά στελέχη, που έχουν την καθημερινή φροντίδα στόχων και επιδόσεων.

Το Retail Banking Forum ξεχωρίζει επίσης χάρη στις 3 ενότητες, τα 4 τραπεζικά case studies και τα 3 πάνελ, που αναμένεται να κρατήσουν υψηλό το ενδιαφέρον των συνέδρων. Το Συνέδριο υποστηρίζει τιμητικά η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Στο Συνέδριο θα αναφερθούν στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τακτικές πάνω στα κρίσιμα ζητήματα λειτουργίας των τραπεζικών οργανισμών όπως: Operations, Πληροφορική, Διαχείριση Κινδύνων και Εξυπηρέτηση Πελατών.

Ανάμεσα στους 6 διεθνείς παρουσιαστές ξεχωρίζουν ο Κωνσταντίνος Τσατσαρώνης, ο Tony de Bree και ο Jost Hoppermann.

* Κωνσταντίνος Τσατσαρώνης

Ένας από τους εκλεκτούς έλληνες με διεθνή καριέρα, είναι Head of Financial Institutions and Infrastructures στην Bank for International Settlements, στη Βασιλεία της Ελβετίας. Ειδικεύεται σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον συστεμικό κίνδυνο, την εποπτεία της διαφάνειας και τους λειτουργικούς κινδύνους. Η παρουσίασή του έχει τίτλο ”Critical Factors for Managing Operational Risk”.

* Tony de Bree

Από τους πλέον έμπειρους τραπεζικούς διευθυντές έργων. Για μια 20ετία στην ABN AMRO Bank, έχει διευθύνει την οργάνωση και τη λειτουργία διαφόρων διευθύνσεων σε δύσκολους καιρούς, είτε λόγω συγχωνεύσεων, είτε λόγω συμμόρφωσης με κανονιστικά πλαίσια, είτε ακόμα και λόγω των επιπτώσεων της 9/11. Σήμερα έχει την ευθύνη της υλοποίησης του έργου για το anti money laundering. Η παρουσίασή του έχει τίτλο ”Turning Compliance into a Bank’s Competitive Advantage”.

* Jost Hoppermann

Ειδικός Aναλυτής σε θέματα IT for Banks και Vice President της εταιρείας αναλυτών Forrester, παρουσιάζει το θέμα ”The Shape of the Next Generation Banking Platform”. Θα μιλήσει για τις τραπεζικές πλατφόρμες επόμενης γενιάς και την κατάλληλη χαρτογράφηση των επόμενων βημάτων που αφορούν τα έργα που έχουν στόχο την ανανέωση του περιβάλλοντος των εφαρμογών.

3 ενότητες, 4 τραπεζικά case studies, 3 πάνελ με 11 στελέχη τραπεζών

Στην ενότητα ’Operations’, παρουσιάζονται case studies για την Εθνική Τράπεζα και την Eurobank. Στην ενότητα ’IT Operations’, παρουσιάζεται case study για την Geniki Bank. Στην ενότητα ’Operational Risk & Compliance’, παρουσιάζεται case study για την βρετανική Abbey. Κάθε ενότητα κορυφώνεται με ένα πάνελ διαλόγου.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή με συμμετοχές σε εταιρικές ροτόντες Τραπεζικών οργανισμών στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.retailbankingforum.gr ή να επικοινωνήσετε με τον Αλέξανδρο Παναγιωτάκο, τηλ. 2106617777, εσωτ. 149.

Διοργανωτής του 6th Retail Banking Forum είναι η Boussias Communications (www.boussias.com), ο μεγαλύτερος οργανισμός B2B Επικοινωνίας στις αγορές του marketing, της υψηλής τεχνολογίας και του ανθρώπινου δυναμικού, που έχει διοργανώσει πάνω από 50 συνέδρια και εκθέσεις τα τελευταία 5 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v