ΣΒΑΠ: Μοχλός ανάπτυξης η ελληνική βιομηχανία

Επιβάλλεται λοιπόν να εντάξουμε από σήμερα και την ελληνική βιομηχανία στην γενικότερη ευρωπαϊκή κινητοποίηση, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς, Δ. Μαθιός.

ΣΒΑΠ: Μοχλός ανάπτυξης η ελληνική βιομηχανία

«Τα αισιόδοξα μηνύματα για την προοπτική πλεονάσματος μπορούν να μετατραπούν και σε οικονομικό όραμα αν επιταχύνουμε πολιτικές επιλογές στην οικονομία και ανοίξουμε δρόμους για νέες δράσεις. Στην προσπάθεια αυτή η συσπείρωση της βιομηχανία θα αποδειχθεί μοχλός για την ανάπτυξη». 

Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στην ομιλία και τα μηνύματα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ προσθέτοντας και τα εξής: «Η βιομηχανία βρίσκεται σε φάση προβληματισμού αλλά και παράλληλης ετοιμότητας για δράση αν σχηματοποιηθούν οι προϋποθέσεις και απελευθερωθούν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου με ένα πλαίσιο ρεαλισμού, τόλμης και μέτρων που θα ενισχύουν τις πρωτοβουλίες του ιδιωτικού τομέα. Επιβάλλεται λοιπόν να εντάξουμε από σήμερα και την ελληνική βιομηχανία στην γενικότερη ευρωπαϊκή κινητοποίηση για την επαναδραστηριοποίηση όλων των ευρωπαϊκών βιομηχανικών επιχειρήσεων στον δρόμο παραπέρα ανάπτυξης της ευρωπαϊκής οικονομίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v