Γεωργιάδης: Κομματική η αντίδραση για κινητικότητα

Θα προχωρήσουμε τη μεταρρύθμιση, γιατί είναι προς όφελος του Έλληνα πολίτη, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας.

Γεωργιάδης: Κομματική η αντίδραση για κινητικότητα

Την πεποίθηση ότι οι αντιδράσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία για την κινητικότητα έχουν κομματικά και προσωπικά ελατήρια, εξέφρασε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας.

Οπως μεταδίδει το iatronet.gr μετά τη συνάντηση που είχε με διαμαρτυρόμενους, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι σε καμιά περίπτωση δεν εκπροσωπούν τον λαό:

"Αν είχαν όρεξη για διάλογο, θα ήμασταν και είμαστε διαθέσιμοι να έρθουν όποτε θέλουν, να κάτσουν να τους εξηγήσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια των σχεδίων. Δυστυχώς, όμως, εξυπηρετούν κομματικούς σκοπούς".

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο πολύς κόσμος, ο πραγματικός ελληνικός λαός, δεν τους ακολουθεί, γιατί ξέρει ότι αυτό που κάνουμε, πρώτον, ήταν αναγκαίο και θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ότι, δεύτερον, στο τέλος της μεταρρύθμισης στην υγεία, θα έχουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες, δαπανώντας πολύ λιγότερα χρήματα.

Τώρα αυτό μπορεί να ενοχλεί πολλούς οι οποίοι εξεγείρουν ενδεχομένως εργαζομένους, γιατί θα χάσουν τα λεφτά που παίρνουν από τον ελληνικό Λαό αλλά εμείς την μεταρρύθμιση θα την προχωρήσουμε, γιατί είναι προς όφελος του Έλληνα πολίτη.

Σε ερώτημα για το αν θα επιβαρυνθούν τα μεγάλα νοσοκομεία από το κλείσιμο των μικρών, ανέφερε τα εξής:

'Όταν θα ολοκληρωθεί μετά την κινητικότητα η μεταφορά των κλινικών και του προσωπικού, όπως την έχουμε σχεδιάσει, μπορείτε να δείτε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Όχι μόνο δεν θα έχουμε περισσότερα ράντζα, γιατί σήμερα έχουμε, αλλά θα έχουμε λιγότερα έως και καθόλου. Μάλιστα στην εφημερία θα έχουμε περισσότερα κρεβάτια'.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v