Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα βέλη της Ryanair κατά του ΔΑΑ

Στην ανακοίνωσή της η Ryanair υποστηρίζει ότι ο ισχυρισμός του αεροδρομίου της Αθήνας πως τα αερολιμενικά τέλη δεν συνδέονται άμεσα με την αύξηση της κίνησης θέτει υπό αμφισβήτηση την καταλληλότητα της τρέχουσας διαχείρισης του αεροδρομίου.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Νέα βέλη της Ryanair κατά του ΔΑΑ

Επανήλθε σήμερα η Ryanair δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε χθες μετά την επίθεσή της κατά του αερολιμένα Αθηννών.

Η ιρλανδική εταιρεία στρέφεται και πάλι κατά της διοίκησης του αεροδρομίου της Αθήνας στην οποία καταλογίζει ότι επιχειρεί να παραπλανήσει το επιβατικό κοινό με τις αναφορές για ανταγωνιστικές χρεώσεις και κίνητρα.

Στην ανακοίνωσή της η Ryanair πηγαίνει ακόμη παραπέρα υποστηρίζοντας ότι ο ισχυρισμός του αεροδρομίου της Αθήνας πως τα αερολιμενικά τέλη δεν συνδέονται άμεσα με την αύξηση της κίνησης θέτει υπό αμφισβήτηση την καταλληλότητα της τρέχουσας διαχείρισης του αεροδρομίου για να τρέξει ένα αεροδρόμιο πρωτεύουσας σε μια εισερχόμενη τουριστική αγορά.

Η Ryanair υποστηρίζει ότι η δραστηριότητά της έχει αποδείξει ότι οι χαμηλές τιμές είναι που στηρίζουν την κυκλοφορία και την ανάπτυξη του τουρισμού στα αεροδρόμια σε 29 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ άλλων και σε 10 ελληνικά αεροδρόμια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v