ΣΕΕΗΤ:Άμεση θέσπιση κανόνων για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Την άμεση κατάρτιση νομοθετικού πλαισίου που θα ρυθμίζει τις παραμέτρους κυκλοφορίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου ζητά με υπόμνημά του προς το υπουργείο Υγείας ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου.

ΣΕΕΗΤ:Άμεση θέσπιση κανόνων για ηλεκτρονικό τσιγάρο
Με στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής, την προστασία των ανηλίκων, τη διασφάλιση της παροχής ασφαλών προϊόντων στους καταναλωτές και τέλος τη σωστή ενημέρωση του Καταναλωτή, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) απέστειλε προς το υπουργείο Υγείας υπόμνημα με τις θέσεις-προτάσεις του, προκειμένου να διευκολύνει την κατάρτιση νομοθετικού πλαισίου που θα ρυθμίζει τις παραμέτρους κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τον ΣΕΕΗΤ, η κατάρτιση νομοθετικού πλαισίου κρίνεται επιβεβλημένη, μετά από τη μεγάλη και προκλητικά απαράδεκτη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στη θέσπιση κανόνων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Συγχρόνως ο ΣΕΕΗΤ εκφράζει την πεποίθηση πως το σωστό νομοθετικό πλαίσιο σημαίνει τη διάθεση ασφαλών προϊόντων εναλλακτικού καπνίσματος στους Έλληνες καπνιστές, οι οποίοι αποτελούν το 42% του ενήλικου πληθυσμού.

Το πλήρες κείμενο του υπομνήματος υπάρχει αναρτημένο στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v