Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμετάβλητες οι τιμές προϊόντων στη γεωργία το Μάιο

Στα επίπεδα Απριλίου παρέμειναν και το Μάιο οι τιμές των προϊόντων στη γεωργία-κτηνοτροφία, αυξημένες ωστόσο κατά 5,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Αμετάβλητες οι τιμές προϊόντων στη γεωργία το Μάιο
Αμετάβλητες παρέμειναν το Μάιο οι τιμές των προϊόντων στη γεωργία-κτηνοτροφία, όπως προκύπτει από τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών το Μάιο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2013, δεν σημείωσε καμία μεταβολή, έναντι μείωσης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2012.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών στη Γεωργία-Κτηνοτροφία (χωρίς επιδοτήσεις) του Μαΐου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2012, σημείωσε αύξηση 5,2%, έναντι μείωσης 4,8%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2012 προς το 2011.

Ο μέσος σταθμικός δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2012 - Μαΐου 2013, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2011 - Μαΐου 2012, παρουσίασε αύξηση 1,5%, έναντι μείωσης 0,1%, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισροών το Μάιο 2013, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2013, δεν σημείωσε καμία μεταβολή, έναντι μείωσης 0,2%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του 2012.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισροών στη Γεωργία-Κτηνοτροφία του Μαΐου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαΐου 2012, σημείωσε αύξηση 2,0%, έναντι αύξησης 2,1%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2012 προς το 2011.

Ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2012 - Μαΐου 2013, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουνίου 2011 - Μαΐου 2012, παρουσίασε αύξηση 2,7%, έναντι αύξησης 6,0%, που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Δείτε αναλυτικά τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v