Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης:Η σιωπηρή πλειοψηφία ζητά μεταρρύθμιση

Εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα να περάσουμε το πολυνομοσχέδιο δηλώνει στο Bloomberg ο Κ. Μητσοτάκης. Επισημαίνει ότι η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών θέλει πραγματικές μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο. "Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια".

Μητσοτάκης:Η σιωπηρή πλειοψηφία ζητά μεταρρύθμιση

«Υπάρχει μία σιωπηρή πλειοψηφία εκεί έξω από ανθρώπους που ελπίζουν ότι θα γίνει πραγματική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Bloomberg και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταπιεί το βάρος όλης της προσαρμογής. Έχουμε 1,3 εκατ. ανέργους από τον ιδιωτικό κλάδο».

«Είναι δύσκολη δουλειά. αν με ρωτάτε αν το απολαμβάνω…Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια. Δεν είναι εύκολο. Και συναισθηματικά δεν είναι εύκολο. Εάν όμως, πρέπει να υπογράψω απολύσεις ας κάνω τουλάχιστον το καλύτερο, να έχω πάρει τη σωστή απόφαση για το ποιοι πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους»

Αναφερόμενος στην ψήφιση του σχετικού πολυνομοσχεδίου, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Όπως όλες οι ψηφοφορίες, δεν θα είναι εύκολη, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε προβλήματα να περάσουμε το νομοσχέδιο» και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση έχει τώρα μικρότερη πλειοψηφία, αλλά είναι πιο ομοιογενής από ότι στο παρελθόν»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v