DZI: Στους τρεις ”πέρασαν” οι Alpha και EFG

Σε... θρίλερ εξελίσσεται ο διαγωνισμός για την πώληση της βουλγαρικής τράπεζας DZI. Αργά χθες το βράδυ πληροφορίες από τη Σόφια ανέφεραν πως από τις 5 τράπεζες που έδειξαν αρχικά ενδιαφέρον για την περίπτωση, τελικά μόλις οι τρεις μπαίνουν στη διαδικασία κατάθεσης προσφορών σίγουρα. ”Μέσα” Alpha και Eurobank.

DZI: Στους τρεις  ”πέρασαν” οι Alpha και EFG
του Γιώργου Μαντέλα

Σε... θρίλερ εξελίσσεται ο διαγωνισμός για την πώληση της βουλγαρικής τράπεζας DZI. Αργά χθες το βράδυ, πληροφορίες από τη Σόφια ανέφεραν πως από τις 5 τράπεζες που έδειξαν αρχικά ενδιαφέρον για την περίπτωση, τελικά μόλις οι τρεις μπαίνουν στη διαδικασία κατάθεσης προσφορών σίγουρα.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες φέρουν την αυστριακή τράπεζα Austria’s Volksbanken που ήταν ενδιαφερόμενη να αποσύρεται, ενώ το ίδιο λέγεται ότι εξέταζε να κάνει και η ουγγρική τράπεζα OTP.

Αντιθέτως, αναφέρεται ότι οι Alpha Bank και Eurobank δήλωσαν ”παρούσες” στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, όπως επίσης και η βελγική τράπεζα ΚΒC.

Σήμερα το πρωί άλλες πηγές ανέφεραν ότι το πιο κρίσιμο σημείο του διαγωνισμού θα είναι αυτό που έπεται, καθώς η βουλγαρική πλευρά αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να καλέσει τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν και νέες βελτιωμένες προσφορές.

Το τοπίο αναμένεται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει έως την ερχόμενη Τρίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v