Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για το σκάφος του Καμμένου

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το δημοσίευμα των "Νέων", που αναφέρεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς σκάφους της οικογένειας Καμμένου.

Παρέμβαση αντιεισαγγελέα για το σκάφος του Καμμένου

Την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου αρμόδιου για οικονομικά εγκλήματα Νίκου Παντελή προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», το οποίο αναφέρεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους «Iliatoras of London» ιδιοκτησίας της οικογένειας Καμμένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σκάφος φέρεται να συνδέονταν μέχρι πρόσφατα με offshore εταιρείες που έδρευαν σε φορολογικούς παραδείσους.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας η οποία θα διενεργηθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Ζητούμενο είναι διαπιστωθεί η βασιμότητα του δημοσιεύματος, να αποσαφηνιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του σκάφους και να εξεταστεί εάν έχει διαπραχθεί φορολογικά αδικήματα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Π. Καμμένος: Χαιρετίζω την έρευνα των δικαστικών αρχών

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αναφέρει:

«Χαιρετίζω και ζητώ ακόμα μια φορά κάθε έρευνα των δικαστικών αρχών, των φορολογικών αρχών και του Κοινοβουλίου για πλήρη διαφάνεια που αφορά τα περιουσιακά μου στοιχεία και της οικογένειάς μου για να καταρρεύσουν τα χαλκεία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v