Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποτροφία από το ALBA και το ΣΕΝ

Υποτροφία 50% στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in International Business & Management για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 προσφέρουν σε έναν απόφοιτο του ΣΕΝ το ALBA Graduate Business School και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων.

Υποτροφία από το ALBA και το ΣΕΝ
Το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους, προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα απόφοιτο του ΣΕΝ/JA Greece να σπουδάσει με υποτροφία 50% στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in International Business & Management.

H πρώτη υποτροφία, συνολικής αξίας 6.250 ευρώ (κόστος προγράμματος 12.500 ευρώ), θα δοθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Με μότο Launch Yourself in Business και δίνοντας έντονη έμφαση στην ανάπτυξη ικανών στελεχών επιχειρήσεων, το πρόγραμμα MSc in International Business & Management προετοιμάζει νέους επαγγελματίες για δυναμική είσοδο στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η πρακτική άσκηση (Internship), η οποία προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.alba.edu.gr/academic/IB/Pages/Overview.aspx.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v