Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσεχώς ένταλμα σύλληψης για Ντίνο Μιχαηλίδη

Εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Κύπριου πρώην υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιού του Μιχάλη αναμένεται να εκδοθούν προσεχώς από τον τακτικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση μαύρου χρήματος με κεντρικό πρόσωπο τον Ά. Τσοχατζόπουλο.

Προσεχώς ένταλμα σύλληψης για Ντίνο Μιχαηλίδη
Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Κύπριου πρώην υπουργού Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιού του Μιχάλη αναμένεται να εκδοθούν προσεχώς από τον τακτικό ανακριτή που ερευνά την υπόθεση μαύρου χρήματος με κεντρικό πρόσωπο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση είχαν κληθεί σήμερα σε απολογία από τον ανακριτή, ωστόσο δεν εμφανίστηκαν. Αντ' αυτών προσήλθε η συνήγορός τους Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία, όπως είπε, εξήγησε στον ανακριτή γιατί δεν εμφανίστηκαν οι εντολείς της. «Δηλώνουν αθώοι και θα ασκήσουν όλα τα δικαιώματα που τους παρέχει η ελληνική και η κυπριακή νομοθεσία».

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Βόζενμπεργκ δήλωσε ότι οι εντολείς της αποφάσισαν εχθές το βράδυ να μην εμφανιστούν και υποστήριξε ότι είναι ενήμεροι για τις συνέπειες.

Οι Ντίνος και Μιχάλης Μιχαηλίδης ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ντίνος Μιχαηλίδης μετέφερε βαλίτσες με μαύρο χρήμα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ως προς τον Μιχάλη Μιχαηλίδη, σε λογαριασμό του βρέθηκε το 2001 κατάθεση ύψους περίπου 10 εκατ. ελβετικών φράγκων. Η κατάθεση φαίνεται ως προερχόμενη από τον καταζητούμενο για την υπόθεση των TorM1 Αλ Σαγιάντ Φουάντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v