Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στουρνάρας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αστάθεια

Ακόμη και αν δεν υπάρξουν εκλογές, αλλά συνεχιστεί η αστάθεια, η αξιολόγηση της τρόικας δύσκολα θα ολοκληρωθεί, προειδοποιεί ο υπουργός οικονομικών.

Στουρνάρας: Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αστάθεια

Παραμένει ο υπουργός οικονομικών στο Λουξεμβούργο, παρά τις φήμες ότι είναι στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, μέσα στο eurogroup ενημέρωνε τους εταίρους του ότι το πολιτικό σκηνικό θα εξομαλυνόταν σήμερα, δίνοντας την αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός πίστευε σε μια συμφωνία με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. 

«Να μην εύχεστε να φθάσουμε στο σημείο να μη λάβουμε την δόση του Ιουλίου» ήταν η απάντηση του κ. Στουρνάρα σε ερώτηση για πρόωρες εκλογές.

Παραδέχθηκε ότι ακόμα και αν δεν υπάρξουν εκλογές, αλλά συνεχιστεί η πολιτική αστάθεια, η αξιολόγηση της τρόικας θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί, ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τους Έλληνες δημοσιογράφους, το κινητό του χτυπούσε ασταμάτητα, όμως αρνήθηκε να πει εάν ήταν από τον πρωθυπουργό.

Είπε ότι πριν ξεκινήσει για το eurogroup είχε ήδη λάβει εντολές από τον Αν. Σαμαρά και συμπλήρωσε πως «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v