Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ: Έως τέλος Ιουνίου η συμφωνία για λαχεία

Ερωτηθείς για το πότε θα ολοκληρωθεί η πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, ο κ. Ταπραντζής δήλωσε: "Θέλουμε να έχουμε τα κεφάλαια εντός του έτους, για να είμαστε συνεπείς με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων".

ΤΑΙΠΕΔ: Έως τέλος Ιουνίου η συμφωνία για λαχεία

Έχουμε στόχο να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία για τα κρατικά λαχεία έως τα τέλη του μηνός, δήλωσε στο Reuters ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Ανδρέας Ταπραντζής, σημειώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή θα ανοίξει τον δρόμο και για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον ΟΠΑΠ.

"Σχετίζεται και με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, οπότε θα πρέπει να το τελειώνουμε άμεσα", σημείωσε ο κ. Ταπραντζής.

Ερωτηθείς για το πότε θα ολοκληρωθεί η πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην Emma Delta, δήλωσε: "Θέλουμε να έχουμε τα κεφάλαια εντός του έτους, για να είμαστε συνεπείς με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων".

Σύμφωνα με στελέχη με γνώση των επαφών, η Emma Delta έχει εκφράσει ανησυχίες για τις προμήθειες που καταβάλλει ο ΟΠΑΠ στους εταίρους του για την εκτύπωση αλλά και για τις τεχνολογικές υπηρεσίες που λαμβάνει για τη διαχείριση των λαχείων, καθώς και για το δικαίωμά τους να ασκούν βέτο στις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Τα στελέχη του ΟΠΑΠ εργάζονται για την επίλυση των εν λόγω ζητημάτων, τόνισαν οι ίδιοι αξιωματούχοι. 

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v