Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Στη δημοσιότητα το συμπλήρωμα ενημερωτικού

Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου και το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αύξησης κεφαλαίου έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Τράπεζα.

ΕΤΕ: Στη δημοσιότητα το συμπλήρωμα ενημερωτικού

Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου και το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αύξησης κεφαλαίου έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική 

Όπως αναφέρεται, το συμπλήρωμα περιλαμβάνει τις πλέον πρόσφατες σημαντικές πληροφορίες για την τράπεζα και τον Όμιλό της που ανέκυψαν ή διαπιστώθηκαν κατά το χρόνο που μεσολάβησε από την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς του Ενημερωτικού Δελτίου της Τράπεζας την 22 Μαΐου 2013 έως και την 10 Ιουνίου 2013, όπως προβλέπεται από το άρθρο 16 του ν.3401/2005 και τον Κανονισμό (ΕΚ) 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, όπως ισχύουν.

Βάσει του αρ. 16 του ν. 3401/2005, όπως ισχύει, οι επενδυτές που έχουν ήδη, πριν τη δημοσίευση του Συμπληρώματος, συμφωνήσει να αγοράσουν κινητές αξίες ή έχουν εγγραφεί για την απόκτηση των κινητών αξιών στην Αύξηση, έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν το αργότερο εντός δύο (2) εργασίμων ημερών από τη δημοσίευση του Συμπληρώματος.

Ενόψει των ανωτέρω, το επικαιροποιημένο αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς είναι το ακόλουθο:

Ενέργεια

Ημερομηνία

Έγκριση Συμπληρώματος Ενημερωτικού Δελτίου από το Διοικητικό Συμβούλιο («Δ.Σ.») της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς («ΕΚ»)

10 Ιουνίου 2013

Δημοσίευση Ανακοίνωσης περί Τρόπου και Τόπου Διάθεσης του Συμπληρώματος Ενημερωτικού Δελτίου στην ιστοσελίδα του Χ.Α. και της Τράπεζας και το ΗΔΤ του Χ.Α.

11 Ιουνίου 2013

Δημοσίευση Ανακοίνωσης περί Τρόπου και Τόπου Διάθεσης του Συμπληρώματος Ενημερωτικού Δελτίου στον Τύπο

11 Ιουνίου 2013

Δημοσίευση του Συμπληρώματος Ενημερωτικού Δελτίου (ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Χ.Α., της ΕΚ, της Τράπεζας και του Συμβούλου Έκδοσης)

11 Ιουνίου 2013

Έναρξη Περιόδου Άσκησης Δικαιώματος Υπαναχώρησης

12 Ιουνίου 2013

Λήξη Περιόδου Άσκησης Δικαιώματος Υπαναχώρησης - Λήξη Περιόδου Άσκησης Δικαιωμάτων Προτίμησης

13 Ιουνίου 2013

Απόφαση του Δ.Σ. της Τράπεζας για (α) την Έκδοση ΥΜΟ1 και (β) τη Διανομή Νέων Μετοχών

17 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση στο ΗΔΤ του ΧΑ και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. για την κάλυψη της Αύξησης και τη διάθεση τυχόν αδιάθετων Νέων Μετοχών

17 Ιουνίου 2013

Πιστοποίηση Καταβολής ΑΜΚ από ΔΣ της Τράπεζας

19 Ιουνίου 2013

Έγκριση από το Δ.Σ. του Χ.Α. της Εισαγωγής Διαπραγμάτευσης των Νέων Μετοχών και Warrants

20 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση στο ΗΔΤ και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. για την ημερομηνία διαπραγματεύσεως των Νέων Μετοχών

20 Ιουνίου 2013

Πίστωση από την ΕΧΑΕ των Νέων Μετοχών και Warrants στους Λογαριασμούς Δικαιούχων στο ΣΑΤ

21 Ιουνίου 2013

Έναρξη διαπραγμάτευσης των Warrants και των Νέων Μετοχών

25 Ιουνίου 2013

1                       Σε περίπτωση που το ποσό που έχει συγκεντρωθεί σε μετρητά από τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην Αύξηση είναι χαμηλότερο των €975,6 εκατ. και ανώτερο ή ίσο των €800 εκατ.

2                       Εφόσον εκδοθούν.

 

Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

Για τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση κοινών μετοχών και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής της, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Οι μετοχές που θα εκδοθούν λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα αποτελέσουν αντικείμενο αίτησης εισαγωγής προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Κατηγορία της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.).

Για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω νέων μετοχών απαιτείται η προηγούμενη έγκριση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου της Εθνικής Τράπεζας δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v