Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρών και πάλι στη δίκη ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Η κ. Λεοντοπούλου η οποία παρέμεινε παντρεμένη με τον Νίκο Ζήγρα για πέντε μήνες περιέγραψε ως " περίεργη" την οικονομική κατάσταση του Ν. Ζήγρα. Εν τω μεταξύ ο Ακης Τσοχατζόπουλος επανήλθε στο δικαστήριο.

Παρών και πάλι στη δίκη ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Παρών στην δίκη που διεξάγεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είναι από σήμερα ο Ακης Τσοχατζόπουλος ο οποίος μέσω των συνηγόρων του δηλωσε πως "ήρθε για να μείνει". Η συμμετοχή του θα είναι πλέον ενεργή ", ειπε ο συνήγορός του Λ. Κοτσαλής επαναλαμβάνοντας οτι "θέλουμε να επιμείνουμε μέχρι τέλος στο θέμα του ΚΥΣΕΑ.ν Δεν έχουμε ακουμπήσει ως δικαστήριο την δωροδοκία".

Εν τω μεταξύ με την κατάθεση, της πρώην συζύγου του Νίκου Ζήγρα, Σόνιας Λεοντοπούλου, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας.

Η κ. Λεοντοπούλου η οποία παρέμεινε παντρεμένη με τον Νίκο Ζήγρα για πέντε μήνες περιέγραψε ως " περίεργη" την οικονομική του κατάσταση ."Φαινόταν ότι είχε χρήματα όταν πηγαίναμε στο εξωτερικό, αλλά στην καθημερινότητα μας ήταν τσιγκούνης. ¨Ηρθα από τη Θεσσαλονίκη και για 6 μήνες δεν αγοράσαμε κουρτίνες γιατί δεν είχε λεφτά. Ο γάμος μας κράτησε 5 μήνες".

Απαντώντας σε ερωτήσεις της εισαγγελέως η μάρτυρας επανέλαβε οτι ο Ζήγρας ήταν ο εξ απορρήτων του Ακη Τσοχατζόπουλου. "Ηταν συνέχεια μαζί. Δεν σήκωνε κουβέντα για εκείνον. Προστάτευε απολύτως τον κ. Τσοχατζόπουλο. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι κρυφά από αυτόν. Είχαμε κάνει ένα ταξίδι οι τέσσερις μας στην Αυστρία. Ακουσα τον Ζήγρα που έκλεινε το ταξίδι στην Σαρδηνία για τον Ακη και την Βίκυ με ιδιωτικό αεροπλάνο. Μια φορά που τρώγαμε, ένας αστυνομικός του κ. Τσοχατζόπουλου είπε στον Ζήγρα: "Θυμάσαι ρε Νίκο που πηγαίναμε στο γραφείο του Μελά και παίρναμε χρήματα και τα κουβαλούσαμε;"

Η μαρτυρας αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη (ο Ζήγρας έχει πεί οτι του έδινε βαλίτσες με μαύρο χρήμα για τον Τσοχατζόπουλο) ο οποίος επισκέφθηκε τον πρώην συζυγό της στο νοσοκομείο όταν ήταν άρρωστος αλλα και στον εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση Γ. Σαχπατζίδη.

Τέλος η μάρτυρας αναφέρθηκε και στην Βίκυ Σταμάτη για την οποία είπε πως ο Ζήγρας "κάποιες φορές ήταν λίγο θυμωμένος μαζί της. Ελεγε ήταν ανάγκη να πάνε στο Παρίσι να παντρευτούν; Χάθηκαν τα ξωκλήσια στην ελλάδα;"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v