Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπόθεση Άκη: Νέα κόντρα Ζήγρα με τον Γ. Μούργελα

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι παρέστη στην διαδικασία για την μεταβίβαση του ακινήτου, που τελικώς κατέληξε στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, στην εταιρεία Bluebell.

Υπόθεση Άκη: Νέα κόντρα Ζήγρα με τον Γ. Μούργελα

Έντονη αντιπαράθεση με τον δικηγόρο Γρηγόρη Μούργελα ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο αναφορικά με την αγοραπωλησία του ακινήτου της Δεινοκράτους είχε ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου και εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση Νίκος Ζήγρας.

Στο πλαίσιο της κατάθεσής του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι παρέστη στην διαδικασία για την μεταβίβαση του ακινήτου, που τελικώς κατέληξε στην Αρετή Τσοχατζοπούλου, στην εταιρεία Bluebell. Σύμφωνα με τον ίδιο η μεταβίβαση έγινε μετά από αίτημα του Ζήγρα, τον οποίο γνώρισε από τον Ακη Τσοχατζόπουλο, και το σχετικό συμβόλαιο συντάχθηκε στις 1.6.1998.

Ο ισχυρισμός αυτός του μάρτυρα προκάλεσε νέα έκρηξη από πλευράς του Νίκου Ζήγρα ο οποίος υποστήριξε ότι έδρασε κατ' εντολή Τσοχατζόπουλου και ότι εκείνος του ζήτησε να απευθυνθεί στον δικηγόρο Γ. Μούργελα για την μεταβίβαση.

"Μου είπε ότι θα αγοράζαμε ένα ακίνητο. Ήταν παρών ο Μούργελας και εκείνος ήταν που μου είπε να κάνουμε την offshore", είπε ο Νίκος Ζήγρας.

ΠΡ: Και άλλη offshore? Κυριε Μούργελα έγιναν αυτά;

ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι

ΖΗΓΡΑΣ: Ποιος μεσολάβησε για την αγορά του ακινήτου; Ας μας το πει επιτέλους ο Τσοχατζόπουλος. Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Για όνομα του Θεού! Όλο αγόραζε ο Ζήγρας και όλα πήγαιναν στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v