Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει Τσοχατζόπουλο ο εφοριακός Π. Βλάχος

Για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου ήρθαν σε "κόντρα" ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας και ο Αστέριος Οικονομίδης. Τι λέει ο Π. Βλάχος για τα 21 εκατ. δολάρια.

Διαψεύδει Τσοχατζόπουλο ο εφοριακός Π. Βλάχος
Στην διάψευση του ισχυρισμού του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι το ποσό των 21 εκατομμυρίων δολαρίων που κατά την κατηγορία απετέλεσε μίζα για τους TORM1 επεστράφη στην ΑΝΤΕΥ προέβη καταθέτοντας στο δικαστήριο ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος.

"Επιστροφή χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό της Drumillan κι όχι προς την ΑNTEY. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως σε λογαριασμούς του Ζήγρα έφτασαν 35 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα. Δεν υπάρχει δε ούτε ένα στοιχείο επιστροφής από τον Ζηγρα ούτε ενός ελβετικού φράγκου ." είπε ο μάρτυρας επικαλούμενος και έγγραφα της δικογραφίας.

Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου ήρθαν σε "κόντρα" ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας και ο Αστέριος Οικονομίδης. Αφορμή τα όσα κατέθεσε ο μάρτυρας Βαγγγέλης Κατσάνος αναφορικά με τον ρόλο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην αγοραπωλησία ακινήτου της οδού Κεφαλληνίας το οποίο εμφανίζεται να έχει αγοραστεί από την εταιρεία Torcasso..

Ο μάρτυρας είπε πως όταν η εταιρεία αυτή αγόρασε το ακίνητο δέχθηκε πιέσεις και πόλεμο για να φύγει από το κτίριο που στέγαζε την επιχείρηση του. Σύμφωνα με όσα είπε ο μάρτυρας αρχικά εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της Τorcasso η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, και μετά ήρθε σε επαφή με τον αρχιτέκτονα Αστέριο Οικονομίδη, ο οποίος είχε αναλάβει την ανακαίνιση του κτιρίου, ενώ επικεφαλής της όλης διαδικασίας ήταν ο Ν. Ζηγρας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: Ο Ζήγρας μου είπε ότι καθυστερούσε να φύγει ο επιχειρηματίας και μου εκμυστηρεύθηκε ότι στελέχη του ΣΔΟΕ πήγαιναν εκεί για να τον πιέσουν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Ζήγρα εσείς τον πιέζατε;

ΖΗΓΡΑΣ: Δεν είχα επαφή με τον μάρτυρα. Η Τorcasso πήρε εντολή να αγοράσει το ακίνητο. Εγώ δεν είχα ενδιαφέρον για το ακίνητο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εσεις για τίποτα δεν είχατε ενδιαφέρον, αλλά ήσασταν παντού μπροστά. Τώρα ποιος κρυβόταν η κρύβεται από πίσω, αυτό είναι προς διερεύνηση...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: Ο Ζήγρας μου είπε τον πίεζε η τον πίεζαν, δεν θυμάμαι, για να φύγει.

ΖΗΓΡΑΣ : Αντικρούω όλα όσα είπε ο Οικονομιδης. Να μας πει συναντιόμαστε στο δρόμο η στο γραφείο του Τσοχατζόπουλου; Εκεί ερχόταν και παρουσία Τσοχατζόπουλου γίνονταν οι συναντήσεις. Γιατί δεν λέτε ότι σας πλήρωνε εκείνος;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: Ευτυχώς που ο Τσοχατζόπουλος κατέγραφε σε ημερολόγιο επισκέψεις. Δυο φορές είναι γραμμένο το όνομα μου. Δεν με πλήρωνε ο Τσοχατζόπουλος, με πλήρωνε ο Ζηγρας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v