Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες "βολές" Ζήγρα κατά Τσοχατζόπουλου

Ο συνήγορος του Νίκου Ζήγρα, Στέλιος Γκαρίπης, δήλωσε ότι ο πελάτης του παρέλαβε βαλίτσα από τον πρώην υπουργό της Κύπρου Ν. Μιχαηλίδη με χρήματα που προορίζονταν για την αγορά του γνωστού ακινήτου στη Δεινοκράτους.

Νέες βολές Ζήγρα κατά Τσοχατζόπουλου
Βολές κατά του εξαδέλφού του Ακη Τσοχατζόπουλου, εξαπέλυσε για άλλη μια φορά μέσω του συνηγόρου του ο Νίκος Ζήγρας.

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος Στέλιος Γκαρίπης, ο Ζήγρας παρέλαβε βαλίτσα από τον πρώην υπουργό της Κύπρου Ν. Μιχαηλίδη και τα χρήματα προορίζονταν για την αγορά του ακινήτου στη Δεινοκράτους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο η δημιουργία της υπεράκτιας εταιρίας Bluebell έγινε αποκλειστικά και μόνο για να αγοραστεί το ακίνητο της Δεινοκράτους.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η κατάθεση του εφοριακού Π. Βλάχου ο οποίος απαντώντας σε ερωτήσεις του εισαγγελέα εξήγησε αναλυτικά, επικαλούμενος στοιχεία, γιατί κατά την κρίση του πίσω από τι διακίνηση του μαύρου χρήματος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Σύμφωνα με το μάρτυρα, το ποσό των 25 εκατ. ευρώ που διακινήθηκε μέσω λογαριασμού του κατηγορούμενου στην υπόθεση Αλ Ζαγιάτ Φουάτ αντιστοιχεί στο 10% της προμήθειας που πήρε η Antey (εταιρία που σχετίζεται με την παραγγελία των Tor M1) από το ΥΕΘΑ.

Σε ό,τι αφορά τη Βίκυ Σταμάτη ο μάρτυρας υποστήριξε ότι εκείνη διαχειριζόταν το λογαριασμό της UBS μέσω του οποίου έκανε διάφορες αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v