Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sintez: Εξετάζει προσφορά μόνο για ΔΕΣΦΑ

Προσφορά μόνο για το ΔΕΣΦΑ και όχι για τη ΔΕΠΑ εξετάζει η Sintez. Η εταιρία μαζί με την Gazprom είχε καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά για τις δύο ελληνικές εταιρίες. Βασική διεκδικήτρια για τη ΔΕΠΑ προβάλλει πλέον η Gazprom.

Sintez: Εξετάζει προσφορά μόνο για ΔΕΣΦΑ
H ρωσική Sintez δεν θα καταθέσει πρόταση εξαγοράς για τη ΔΕΠΑ αλλά ίσως καταθέσει για τον ΔΕΣΦΑ, μεταδίδει το Dow Jones Νewswires

Η ρωσική εταιρία έχει εκφράσει αρχικό ενδιαφέρον μαζί με την Gazprom για την εξαγορά των δύο ελληνικών εταιριών. Ωστόσο σε σημερινή ανακοίνωση ανέφερε ότι εξετάζει προσφορά μόνο για τον ΔΕΣΦΑ.

«Η τελική απόφαση για το αν θα κατατεθεί δεσμευτική προσφορά θα ληφθεί σύντομα και θα εξαρτηθεί από τους όρους πώλησης» ανέφερε η εταιρία.

Για τις δύο επιχειρήσεις έχουν εκφράσει ενδιαφέρον πέντε διαφορετικοί επενδυτές από την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Αζερμπαιτζάν, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πόσες από αυτές θα καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι ο Αλεξέι Μίλερ της Gazprom έχει επισκεφθεί την Ελλάδα για τις συγκεκριμένες αποκρατικοποιήσεις τρεις φορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v