Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο στόχαστρο της Alpha Bank η βουλγαρική DZI Βank

Ολοένα και περισσότερους υποψήφιους ”μνηστήρες” προσελκύει η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της βουλγαρικής τράπεζας DZI, η οποία και αποτελεί ένα από τα δέκα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της γειτονικής χώρας και διαθέτει δίκτυο 21 καταστημάτων στις κύριες περιοχές και κωμοπόλεις της χώρας.

Στο στόχαστρο της Alpha Bank η βουλγαρική DZI Βank
Ολοένα και περισσότερους υποψήφιους ”μνηστήρες” προσελκύει η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της βουλγαρικής τράπεζας DZI, η οποία και αποτελεί ένα από τα δέκα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της γειτονικής χώρας και διαθέτει δίκτυο 21 καταστημάτων στις κύριες περιοχές και κωμοπόλεις της χώρας, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Το πλειοψηφικό πακέτο της DZI, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων ”Sofia News Agency”, έχει μπει στο στόχαστρο της αυστριακής Volksbank και της βελγικής KBC Bank.

Στο μεταξύ, ισχυρό δέλεαρ αποτελεί και για τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα -που διαθέτουν παρουσία στη βουλγαρική αγορά- η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της κύριας τράπεζας της Βουλγαρίας.

Το πλειοψηφικό πακέτο της DZI βρίσκεται στο στόχαστρο της Alpha Bank, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από την ουγγρική OTP και μια γαλλική τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v