Khaleej Times: Προ των ελληνικών λιμένων η DPW

Η Dubai Port World, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία μεταφορών στον κόσμο, σκοπεύει να επενδύσει στα ελληνικά λιμάνια, προσθέτοντας τη Μεσόγειο στο ολοένα και αυξανόμενο portfolio της και να επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, μεταδίδει η ιστοσελίδα Khaleej Times.

Khaleej Times: Προ των ελληνικών λιμένων η DPW
Η Dubai Port World, η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία μεταφορών στον κόσμο, σκοπεύει να επενδύσει στα ελληνικά λιμάνια, προσθέτοντας τη Μεσόγειο στο ολοένα και αυξανόμενο portfolio της και να επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, αναφέρει η ιστοσελίδα Khaleej Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπρόσωπος της DP World επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της εταιρίας, του Έλληνα πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Μ. Κεφαλογιάννη, αποφεύγοντας να προβεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, υποσχέθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των επαφών στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του Khaleej, ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έδειξαν οι άραβες επενδυτές για το λιμάνι του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και το Τιμπάκι στην Κρήτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v