Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ: Χωρίς δικαίωμα άρσης προσφοράς η Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου δεν έχει το νομικό δικαίωμα να αποχωρήσει από τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της Εμπορικής, εκτός αν συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, σημείωνε προ ολίγου κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας.

ΥΠΟΙΚ: Χωρίς δικαίωμα άρσης προσφοράς η Κύπρου
Η Τράπεζα Κύπρου δεν έχει το νομικό δικαίωμα να αποχωρήσει από τη διαδικασία αποκρατικοποίησης tης Εμπορικής, εκτός αν συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως για παράδειγμα η μη έγκριση της προσφοράς της από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και οι όποιες περιπτώσεις περιγράφονται ρητά στους όρους της διαδικασίας”.

Αυτό δήλωνε κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ, εκφράζοντας ανοιχτά δυσαρέσκεια για την έκδοση της χθεσινής ανακοίνωσης από πλευράς της Τράπεζας Κύπρου και συμπληρώνοντας ότι σαφώς έχει το νομικό δικαίωμα να εξετάσει κάθε παράμετρο, αλλά μια τέτοια ανακοίνωση κάνει ζημιά στο χρηματιστήριο.

”Τα πράγματα σοβαρεύουν”, σημείωσε το ίδιο στέλεχος, εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς την επιθυμία να παραμείνει και η Κύπρου στο παιχνίδι και λέγοντας ”όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v