Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Σιούφα με τον Αυστραλό ομόλογο

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας συναντήθηκε με τον υπουργό Βιομηχανιών Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Πολιτείας Βικτώρια της Αυστραλίας, Τέο Θεοφάνους. Η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του κ. Θεοφάνους στην Ελλάδα και της συνάντησής του με τον υπουργό Ανάπτυξης τον Ιούλιο 2005.

Συνάντηση Σιούφα με τον Αυστραλό ομόλογο
Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας συναντήθηκε με τον υπουργό Βιομηχανιών Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Πολιτείας Βικτώρια της Αυστραλίας, Τέο Θεοφάνους.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Στεφάνου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Δημήτρης Μανιατάκης και ο γενικός διευθυντής ορυχείων της ΔΕΗ Κωνσταντίνος Μελάς.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του κ. Θεοφάνους στην Ελλάδα και της συνάντησής του με τον υπουργό Ανάπτυξης τον Ιούλιο 2005.

Κατά την συνάντηση εξετάστηκε η δυνατότητα συνεργασίας του υπουργείου Ανάπτυξης και της ΔΕΗ, με την Πολιτεία της Βικτώριας για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στον τομέα της μείωσης των εκπομπών ρύπων από τη χρήση λιγνίτη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα αντιπροσωπείες τους, προκειμένου να εξετάσουν τους τρόπους ανταλλαγής τεχνογνωσίας, ώστε η συνεργασία αυτή να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v