Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Εκδοση ενοποιημένου καταλόγου από ΟΤΕ

Ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2006 η πρώτη έκδοση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου από τον ΟΤΕ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του ως Παρόχου Καθολικής Υπηρεσίας. Πρόκειται για την έκδοση και τη δωρεάν διάθεση σε όλη την Ελλάδα 1.075.000 τευχών των 15 τόμων του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου.

ΕΕΤΤ: Εκδοση ενοποιημένου καταλόγου από ΟΤΕ
Ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2006 η πρώτη έκδοση του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου από τον ΟΤΕ, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του ως Παρόχου Καθολικής Υπηρεσίας.

Πρόκειται για την έκδοση και τη δωρεάν διάθεση σε όλη την Ελλάδα 1.075.000 τευχών των 15 τόμων του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου 2005 για τις περιοχές Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Στερεάς Ελλάδος, Ηπείρου, Κέρκυρας, Λευκάδας, Θεσσαλίας, Πελοποννήσου, Ανατολικής Στερεάς, Ευβοίας, Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης, Κρήτης Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και Αθηνών.

Στον Κατάλογο περιλαμβάνονται όλοι οι αριθμοί των συνδρομητών σταθερής (συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών παρόχων) και κινητής τηλεφωνίας, με εξαίρεση τους αριθμούς συνδρομητών που είχαν δηλώσει αντίρρηση να περιληφθούν σε αυτούς. Στους συγκεκριμένους καταλόγους οι αριθμοί κινητής και σταθερής τηλεφωνίας βρίσκονται σε ξεχωριστά παραρτήματα. Τα στοιχεία βασίζονται στις πληροφορίες που παρέδωσαν όλοι οι πάροχοι στον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΕΕΤΤ, Καθηγητή κ. Νικήτα Αλεξανδρίδη, ”Η ολοκλήρωση της έκδοσης του Ενοποιημένου Τηλεφωνικού Καταλόγου είναι αποτέλεσμα καλής προετοιμασίας και εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΕΤΤ, τον ΟΤΕ και τους υπόλοιπους παρόχους. Ο Κατάλογος αποτελεί χρηστικό εργαλείο για τους χρήστες, δεδομένου ότι έχουν πλέον στη διάθεσή τους συγκεντρωμένους όλους τους αριθμούς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v