Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΟΕ: Ζητά συμμετοχή των ταμείων σε ΑΜΚ της ΕΤΕ

Την συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής, για να διατηρηθεί η τωρινή σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας θα ζητήσει η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Γενικό Συμβούλιο.

ΟΤΟΕ: Ζητά συμμετοχή των ταμείων σε ΑΜΚ της ΕΤΕ
Την συμμετοχή των ασφαλιστικών ταμείων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής, για να διατηρηθεί η τωρινή σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας θα ζητήσει η ΟΤΟΕ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Γενικό της Συμβούλιο.

Παράλληλα η ΟΤΟΕ αποφάσισε την προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Διεθνές Γραφείο Εργασίας αναφορικά με τις κυβερνητικές νομοθετικές παρεμβάσεις για το ασφαλιστικό.

Όπως επισημαίνει η ΟΤΟΕ οι πρώτες επιστολές ήδη απεστάλησαν.

Επίσης επικύρωσε την αίτηση που υποβλήθηκε για τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Απασχόλησης με τη συμμετοχή του Υπουργού, της ΟΤΟΕ και των Τραπεζών, αλλά και με την παρέμβαση της ΓΣΕΕ, θεωρώντας ότι η 5η Μαΐου, που τέθηκε στη σχετική επιστολή της ΟΤΟΕ, είναι ένα εφικτό χρονοδιάγραμμα.

Ακόμα το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε την έναρξη της διαδικασίας μεγάλης εξόρμησης ενημέρωσης των τραπεζοϋπαλλήλων και του συνόλου των εργαζομένων, που θα περιλαμβάνει και συλλογή υπογραφών, αλλά όπου είναι δυνατόν και κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας, περιφρουρήσεις συγκεκριμένων χώρων σε περιφερειακό επίπεδο, για τη στήριξη του αγώνα της ΟΤΟΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v