Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης: Να καταλήξουμε σε συμφωνία Παρασκευή πρωί

Είναι αναγκαίο να υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, καθώς αυτό είναι ένα καλό μήνυμα προς το εξωτερικό αλλά και προς το εσωτερικό, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Θεοδωράκης: Να καταλήξουμε σε συμφωνία Παρασκευή πρωί

Προσπαθούμε να έχουμε συμφωνία πριν την Κυριακή, γιατί τότε θα είναι αργά. Πρέπει να έχει γίνει το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Είναι αναγκαίο να υπάρχει συνεννόηση ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα, καθώς αυτό είναι ένα καλό μήνυμα προς το εξωτερικό αλλά και προς το εσωτερικό, όπου ο κόσμος είναι αναστατωμένος, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Παραμένουμε στην εθνική γραμμή για να βρούμε μία λύση σύντομα και να τελειώσει η ανασφάλεια του κόσμου» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης και μίλησε για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το Ποτάμι με επαφές στην Ευρώπη. Έκανε μάλιστα γνωστό ότι ενδέχεται αύριο να μεταβεί στις Βρυξέλλες για συνομιλίες.

«Πρέπει να πείσουμε κάποιους διστακτικούς» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού. Επίσης, δήλωσε ότι «είναι σημαντικό ότι μέχρι στιγμής αυτά που είπαμε υπηρετούνται από την κυβέρνηση».

Από την πλευρά του ο Αλ. Τσίπρας τόνισε: «Εξεδήλωσα τη διαθεσιμότητα να ενημερώσω όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ανταποκρίθηκες άμεσα» και πρόσθεσε: «Με τη Φώφη τηλεφωνηθήκαμε το πρωί και θα έχουμε και αύριο τηλεφωνική επικοινωνία. Αν χρειαστεί θα είμαι στη διάθεση της να την ενημερώσω. Όπως και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και νομίζω ότι αυτό που απαιτείται ετούτη την ώρα να έχουμε όλοι πλήρη γνώση των πραγματικών δεδομένων.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και η έγκυρη πληροφόρηση τουλάχιστον στις πολιτικές δυνάμεις, κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη για να μην δημιουργούνται ούτε ασάφειες, ούτε παρεξηγήσεις. Από εκεί και πέρα κινούμαστε στο πλαίσιο αυτών που συμφωνήσαμε προχθές και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v