Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

IIF: Κοντά σε ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων

Την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμά το IIF πως θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το PSI, ενώ σημειώνει πως οι κ.κ. Dallara και Lemierre θα αναχωρήσουν αύριο από την Αθήνα και θα βρίσκονται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές.

IIF: Κοντά σε ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Την ερχόμενη εβδομάδα εκτιμά το IIF πως θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το PSI, ενώ σημειώνει πως οι κ.κ. Dallara και Lemierre θα αναχωρήσουν αύριο από την Αθήνα και θα βρίσκονται σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του IIF,

«Οι κ.κ. Charles Dallara και Jean Lemierre δήλωσαν: «Συνεχίσαμε τις συζητήσεις σήμερα με τον έλληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο αναφορικά με τα στοιχεία μιας εθελοντικής ανταλλαγής χρέους. Υπήρξε περαιτέρω πρόοδος, με βάση τη συνεννόηση που υπήρξε χθες επί των βασικών νομικών και τεχνικών θεμάτων. Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση ενός εθελοντικού PSI στο πλαίσιο που εκφράστηκε δημοσίως στις αρχές της εβδομάδας από τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Jean Claude Juncker με την ιδιότητά του ως προέδρου του Eurogroup. Αναμένουμε να ολοκληρώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς οι συζητήσεις για άλλα θέματα συνεχίζονται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v