Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Juncker: Διάψευση δήλωσης για το "κούρεμα"

Ο Jean-Claude Juncker, δεν εννοούσε ότι το «κούρεμα» στην Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει το 60%, όταν έδωσε την συνέντευξη στο αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο ORF, δήλωσε εκπρόσωπός του.

Juncker: Διάψευση δήλωσης για το κούρεμα
Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Jean-Claude Juncker, δεν εννοούσε ότι το «κούρεμα» στην Ελλάδα θα μπορούσε να ξεπεράσει το 60%, όταν έδωσε την συνέντευξη στο αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο ORF, δήλωσε εκπρόσωπός του, σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως επισήμανε, αυτό που εννοούσε ο κ. Juncker ήταν ότι το «κούρεμα» θα μπορούσε να υπερβεί το 21% που είχε συμφωνηθεί τον Ιούλιο, τόνισε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου, κ. Guy Schuller.

Χθες, μιλώντας στο ORF, ο κ. Jean-Claude Juncker, απαντώντας σε ερώτηση ότι στη σύνοδο κορυφής της 21ης Ιουλίου αποφασίστηκε κούρεμα 21% και τώρα μιλάμε για ποσοστό 50% - 60%, δήλωσε «Μιλάμε για περισσότερο».

Ο ίδιος τόνισε ότι «δεν θα πρέπει να υπάρξει ο κίνδυνος μετάδοσης του προβλήματος σε άλλη χώρα-μέλος», και συμπλήρωσε ότι «θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτραπεί η χρεοκοπία χώρας-μέλους της ευρωζώνης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v