Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ML: Τρία σενάρια για τη Σύνοδο Κορυφής

Τρία πιθανά «σενάρια» για τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής της 25 και 26ης Μαρτίου αναφορικά με την Ελλάδα παραθέτει η Merrill Lynch σε έκθεση (21/03) με τίτλο «Pressure on Berlin».

ML: Τρία σενάρια για τη Σύνοδο Κορυφής
Τρία πιθανά «σενάρια» για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 25 και 26ης Μαρτίου αναφορικά με την Ελλάδα παραθέτει η Merrill Lynch σε έκθεση (21/03) με τίτλο «Pressure on Berlin».

Ως πρώτο πιθανό "σενάριο" ο διεθνής οίκος θεωρεί ότι η ΕΕ θα δώσει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να λάβει διμερή οικονομική βοήθεια από χώρες της ευρωζώνης εφόσον τη χρειαστεί.

Δεύτερο "σενάριο" σύμφωνα με την Merrill Lynch είναι η ΕΕ να αναφερθεί αόριστα σε μια «επικουρική» συμμετοχή του ΔΝΤ σε κάποιο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Τρίτο "σενάριο" είναι η παροχή περισσότερων πληροφοριών για ένα πιθανό μηχανισμό διάσωσης με στόχο την αποκλιμάκωση των spreads ώστε ναμ ειωθεί η πίεση προς την Ελλάδα.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ακόμη τις αντικρουόμενες δηλώσεις των αξιωματούχων της ΕΕ αναφορικά την Ελλάδα και την πίεση που υφίσταται το Βερολίνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v