Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Παπανδρέου- Σαρκοζί σήμερα στο Παρίσι

Συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί θα έχει σήμερα στο Παρίσι ο Πρωθυπουργός. Γιώργος Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει τον ομόλογό του Φρανσουά Φιγιόν.

Συνάντηση Παπανδρέου- Σαρκοζί σήμερα στο Παρίσι
Συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί θα έχει σήμερα στο Παρίσι ο Πρωθυπουργός. Γιώργος Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια θα συναντήσει τον ομόλογό του Φρανσουά Φιγιόν και τον πρόεδρο της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης Μπερνάρ Ακουγιέ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η συνάντηση Παπανδρέου- Σαρκοζί πραγματοποιείται εν μέσω διεθνών δημοσιευμάτων για σχέδιο ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, αλλά και για συντονισμένες δράσεις κατά των κερδοσκόπων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, μετά την επίσκεψή του στο Παρίσι, ο κ. Παπανδρέου θα μεταβεί σιδηροδρομικώς στις Βρυξέλλες, όπου θα παρακαθίσει στο δείπνο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ συναντώνται σε έκτακτη σύνοδο για την οικονομία δεχόμενοι πιέσεις για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών που ανησυχούν μήπως το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και άλλων οικονομικά αδύναμων κρατών της ευρωζώνης υπονομεύσει τη συνολική οικονομική ανάκαμψη. Στο συμβούλιο θα παραστεί και πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v