Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύριο η συνάντηση ΟΤΟΕ με Γ. Παπακωνσταντίνου

Συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου θα έχει αύριο, Παρασκευή, η ΟΤΟΕ. Αντικείμενο οι θέσεις για τον τραπεζικό κλάδο και η διένεξή της με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας

Αύριο η συνάντηση ΟΤΟΕ με Γ. Παπακωνσταντίνου
Συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου θα έχει αύριο, Παρασκευή, η ΟΤΟΕ. Αντικείμενο οι θέσεις για τον τραπεζικό κλάδο και η διένεξή της με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο (6/11/09) και ώρα 2.00 το μεσημέρι προκειμένου η ΟΤΟΕ να του εκθέσει και να του παραδώσει γραπτώς τις θέσεις της για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Ακόμα, η ΟΤΟΕ θα αναφερθεί στην συμπεριφορά της Διοίκησης Αράπογλου στην Εθνική Τράπεζα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας συνεχίζει τις επιθέσεις ενάντια στην ΟΤΟΕ και στους Εργαζόμενους, με απειλές που διατύπωσε στα μισθοδοτικά σημειώματα των υπαλλήλων για δικαστικές ενέργειες με νέες αγωγές ενάντια στην ΟΤΟΕ και στον ΟΜΕΔ, με στόχο την ακύρωση της Κλαδικής Σ.Σ.Ε. των τραπεζοϋπαλλήλων, που καταρτίσθηκε με την υπ’ αριθμ. 37/2009 Διαιτητική Απόφαση.

Η ΟΤΟΕ, θεωρεί, ότι ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας που διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση της χώρας, πρέπει να σέβεται τους Θεσμούς της Δημοκρατίας, το Σύνταγμα και τους Νόμους και να επιδεικνύει πνεύμα διαλλακτικότητας απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων και τους κοινωνικούς φορείς, που επιθυμούν να συμβάλλουν με τις θέσεις και τις προτάσεις τους στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και η χώρα μας.

Η ΟΤΟΕ, καλεί τη Κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα και εποικοδομητικά προκειμένου να αποκατασταθεί ο σεβασμός στους Δημοκρατικούς Θεσμούς και στον Κοινωνικό Διάλογο που έχει διαταραχθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια με ευθύνη των τραπεζιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v