Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Κατσέλη με πράκτορες του ΟΠΑΠ

Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή τον Νόμο 3775 στο σύνολό του, όπως και το άρθρο 35 που αναφέρεται συγκεκριμένα στη φορολόγηση των κερδών από τυχερά παιχνίδια δήλωσε η κ. Λ. Κατσέλη.

Συνάντηση Κατσέλη με πράκτορες του ΟΠΑΠ
Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή τον Νόμο 3775 στο σύνολό του, όπως και το άρθρο 35 που αναφέρεται συγκεκριμένα στη φορολόγηση των κερδών από τυχερά παιχνίδια δήλωσε η κ. Λ. Κατσέλη έπειτα από συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ.

Αναλυτικότερα, η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, κ. Λούκα Κατσέλη, η γραμματέας του τομέα Οικονομίας, κ. Ντίνα Λάζαρη, και ο επικεφαλής της επιτροπής του τομέα Οικονομίας για τα φορολογικά, κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ, τον κύριο Κυρ. Τοπσίδη, την κυρία Αναστασία Τσαπαζλή και τον κύριο Θοδ. Αθανασιάδη κατόπιν αιτήματός τους.

Μετά τη συνάντηση η κ. Λούκα Κατσέλη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στη συζήτηση που είχαμε με τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας επαναλάβαμε ότι το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή τον Νόμο 3775 στο σύνολό του, όπως και το άρθρο 35 που αναφέρεται συγκεκριμένα στη φορολόγηση των κερδών από τυχερά παιχνίδια.

Το ΠΑΣΟΚ προτίθεται να:

• Διατηρήσει αφορολόγητο πλαφόν έτσι ώστε να μη θίγεται η ανακύκλωση του παιχνιδιού.

• Εφαρμόσει προοδευτική φορολόγηση των μεγάλων κερδών, σύμφωνα με την πάγια πολιτική του, έπειτα από διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς.

• Εξετάσει τρόπους ελέγχου και φορολόγησης των κερδών από τον ιντερνετικό τζόγο, τα οποία ως σήμερα παραμένουν αφορολόγητα, με αποτέλεσμα σημαντική απώλεια εσόδων για το ελληνικό δημόσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v