Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΑ-ακίνητα στο επίκεντρο της διυπουργικής

Τη διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης ακινήτων κυριότητας του Δημοσίου με τη μέθοδο sale and lease back, αλλά και εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τη ΔΕΠΑ εξέτασε στη σημερινή συνεδρίαση η διυπουργική επιτροπή.  

ΔΕΠΑ-ακίνητα στο επίκεντρο της διυπουργικής
Τη διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης ακινήτων κυριότητας του Δημοσίου με τη μέθοδο sale and lease back, αλλά και εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τη ΔΕΠΑ εξέτασε στη σημερινή συνεδρίαση η διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων.

Ειδικότερα, συνεδρίασε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων με τη συμμετοχή των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου, Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνης Πάλλη- Πετραλιά.

Η Επιτροπή αποφάσισε τη διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης ακινήτων κυριότητας του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3581/2007 «Πώληση και ταυτόχρονη μίσθωση ακινήτων του Δημοσίου, μακροχρόνιες και χρηματοδοτικές μισθώσεις του Δημοσίου» (sale and lease back). Επίσης, αποφάσισε τη διερεύνηση της δυνατότητας εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για τη ΔΕΠΑ ΑΕ.

Οι Σύμβουλοι του Δημοσίου και για τις δύο περιπτώσεις θα ορισθούν με νεότερες αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v