Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός

Σημαντικές αλλαγές στο κυβερνητικό επιτελείο θα φέρει ο ανασχηματισμός, ο οποίος ανακοινώνεται σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικών σταθμών. Αλλαγή ηγεσίας στο ΥΠΟΙΟ.

Σήμερα ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός
Σημαντικές αλλαγές στο κυβερνητικό επιτελείο θα φέρει ο ανασχηματισμός, ο οποίος ανακοινώνεται στις 12.15 σήμερα το μεσημέρι.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου αναλαμβάνει το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ενώ υπουργός Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.       

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης αναλαμβάνει υπουργός Ανάπτυξης.  

Παράλληλα, το MEGA αναφέρει ότι ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο κ. Μιχάλης Λιάπης καθώς και ο Πέτρος Δούκας, νυν υφυπουργός Εξωτερικών, μένουν εκτός κυβέρνησης.

Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέρουν οι πληροφορίες, αναλαμβάνει ο κ. Κωσταντίνος Γκιουλέκας, στη θέση του κ. Ευάγγελου Αντώναρου.

Ακόμη, υπουργικό χαρτοφυλάκιο, πιθανότατα του Υπουργείου Πολιτισμού, αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναλαμβάνει και ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, πιθανότατα στη θέση του Αλέξανδρου Κοντού, νυν υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη παραμένει στο Υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών, πληροφορίες φέρουν τον κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη, υφυπουργό, να αποχωρεί από το κυβερνητικό σχήμα και τη θέση του να παίρνει ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρόεδροις της εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v