Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wealth Avenue: Συγχώνευση στην Κύπρο με το βλέμμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η εταιρία προχωρά σε εξαγορά των εταιρειών διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων Global Money Managers Ltd και Global Money Managers AIFM Ltd.

Wealth Avenue: Συγχώνευση στην Κύπρο με το βλέμμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Wealth Avenue με καταστατική έδρα την Κύπρο εγκρίθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία των μετόχων της τα ακόλουθα:

1) Η εξαγορά του συνόλου των μετοχών των εταιρειών διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων Global Money Managers Ltd και Global Money Managers AIFM Ltd με την έκδοση αντίστοιχων μετοχών συνολικής αξίας ισόποσης των αποτιμήσεων, που είναι αποτέλεσμα των όρων και των συνθηκών που απαρτίζουν την εν λόγω συμφωνία.

2) Σύμφωνα με τους κανόνες και τις ρυθμιστικές αποφάσεις της Κυπριακής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ,
που διέπουν την λειτουργία της εγχώριας αγοράς κεφαλαίων, το τίμημα του συνόλου των εκδοθέντων μετοχών θα καταβληθεί απο τους υπάρχοντες μετόχους των δύο υπο συγχώνευση εταιρειών.

Μετά την εταιρική αυτή πράξη οι μέτοχοι των δύο εταιρειών διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων θα κατέχουν πλειοψηφικό ποσοστό επι του συνόλου των μετοχών σε κυκλοφορία που θα προκύψει απο την πράξη αντίστροφης εξαγοράς.

3) Εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο να προετοιμασθεί και να εκδόσει όλσ τα απαραίτητα έγγραφα που είναι προαπαιτούμενα για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Αγορά Αναδυομένων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

4)Ηέκδοση 59.130.979 κοινών μετοχών με ονομαστική αξία,0,0001 του σέντ η κάθε μία που θα αποτελέσει και το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας. Απο την πλευρά τους οι μέτοχοι των εταιριών Global Money Managers Ltd και Global Money Μanagers AIFM Ltd συμφώνησαν να καταβάλουν για τις 5.913.097 κοινές μετοχές το τίμηματο τίμημα των 0,372055 σέντς ανα μετοχή.

5)Τα τέσσερα νέα μέλη που απαρτίζουν το εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι Γεωργουλέας Ηλίας, Παναγιώτου Μαρία, Ιωαννίδης Μιχάλης και Γεωργαράς Κωνσταντίνος.

Οσον αφορά την πλήρη σύνθεσή του αυτή έχει ώς εξής

  • Ιωαννίδης Μιχάλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
  • Κοντός Ελευθέριος, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Επενδύσεων
  • Βανδώρος Αλέξιος, Γεωργουλέας Ηλίας και Παναγιώτου Μαρία, Μέλη του ΔΣ και Διευθύνοντες Σύμβουλοι θυγατρικών εταιρειών
  • Γεωργαράς Κωνσταντίνος,Μέλος

6) Συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων και τήρηση της διαδικασίας ώστε να είναι εφικτή η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

7)Η Γενική Συνέλευση των μετόχων εξουσιοδότησε τα μέλη του Δ.Σ ώστε να εγκρίνουν σε μέλλοντικό χρόνο την έκδοση 54.000.000 κοινών ανωνύμων μετοχών με σκοπό την άντληση κεφαλαίων που το ύψος τους θα εξαρτηθεί απο τον προσδιορισμό της τιμής διάθεσης.

Για την ανωτέρω εταιρική πράξη δίνεται χρονική προθεσμία υλοποίησης πέντε ετών απο την ημερομηνία που εγκρίθηκε απο την Γενική Συνέλευση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v