Ο Ν. Αναστασιάδης «βάζει» τον θεμέλιο λίθο ιδιωτικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κυβερηντικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση τόσο από την άποψη της ίδιας της ενεργειακής πολιτικής όσο και για την οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας.

Ο Ν. Αναστασιάδης «βάζει» τον θεμέλιο λίθο ιδιωτικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας

Τον θεμέλιο λίθο για την κατασκευή του πρώτου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτική πρωτοβουλία, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021, καταθέτει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Εκπρόσωπος τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση τόσο από την άποψη της ίδιας της ενεργειακής πολιτικής όσο και για την οικονομία, την ανάπτυξη της χώρας.

«Συγκρότημα θερέτρου-καζίνο, μαρίνες, εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και άλλα τόσα πολλά έργα για την πανεπιστημιακή ανάπτυξη αλλά και έργα με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τώρα ο πρώτος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός από τον ιδιωτικό τομέα, δήλωσε σχετικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v