Ηπιες πιέσεις στις ευρωαγορές, μάτια στις κερδοφορίες

Στη σκιά ανακοινώσεων οικονομικών αποτελεσμάτων από τις εισηγμένες βρίσκονται οι μετοχές στην Ευρώπη, καθώς οι επενδυτές σταθμίζουν τις προοπτικές, με το βλέμμα στο διεθνές ασταθές περιβάλλον.

Ηπιες πιέσεις στις ευρωαγορές, μάτια στις κερδοφορίες

Μικρή πτώση στα χρηματιστήρια της Ευρώπης καθώς οι παίκτες στην αγορά μετοχών επικεντρώνονται στα εταιρικά κέρδη, συμπεριλαμβανομένης της Deutsche Bank.

Ο ευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 60ο υποχωρεί 0,3%, ο FTSE 100 στο Λονδίνο χάνει 0,5%, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη διολισθαίνει 0,2% και ο CAC 40 στο Παρίσι χαμηλώνει 0,6%.

Τα κέρδη ρέουν άφθονα την Τετάρτη, με την Deutsche Bank να ξεπερνά τις προσδοκίες για επιστροφή στα κέρδη στο τρίτο τρίμηνο.

Roche, Heineken, Volvo Cars, Swedbank και AkzoNobel ανακοινώνουν επίσης σήμερα οικονομικά αποτελέσματα. Στο μέτωπο των οικονομικών στοιχείων, αναμένονται δεδομένα για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ευρώπη.

Οι αγορές Ασίας-Ειρηνικού ενισχύθηκαν, ύστερα από μεικτές κινήσεις στη Wall Street. 

Η Swedbank ανακοίνωσε αύξηση των καθαρών κερδών του τρίτου τριμήνου σε 9,4 δισ. σουηδικές κορώνες (825 εκατ. ευρώ), αυξημένα κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v