Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ: Πληρωμή μερίσματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Βογιατζόγλου Systems AE" γνωστοποιεί στους κ.κ. μετόχους της ότι, σύμφωνα με απόφασή της από 22/06/2010 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το μέρισμα παρελθουσών χρήσεων ανέρχεται σε 0,24 Ευρώ ανά μετοχή .

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3697/2008 το προς διανομή μέρισμα υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% κατά συνέπεια το καθαρό πληρωτέο μέρισμα θα ανέρχεται σε 0,216 Ευρώ ανά μετοχή.

Από την 19.07.2010 (ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επί του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολαβής μερίσματος.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος 'Αυλων Τίτλων την 21.07.2010 (Record Date).
Ημερομηνία έναρξης διανομής μερίσματος ορίζεται η Δευτέρα 26.07.2010 .
Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει σύμφωνα με την διαδικασία που ρυθμίζουν οι κανονισμοί του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την πληρώτρια Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε με τους ακόλουθους τρόπους:

1.Στους χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (Θεματοφύλακες - Χρηματιστηριακές Εταιρείες) εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης.

2.Στους ίδιους τους Μετόχους, μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Εurobank EFG, με την προσκόμιση του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας καθώς και των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ, εφόσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Ε.Χ.Α.Ε) και έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος. Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή μόνο εφόσον, πλέον των ανωτέρω, προσκομισθεί και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Η είσπραξη του μερίσματος μέσω της πληρώτριας Τράπεζας είναι δυνατή μέχρι την 31/12/2015 και θα πραγματοποιείται με την κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή - Σ.Α.Τ.) και την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της εταιρείας στο τηλ. 210-2888625.
Μερίσματα τα οποία δεν θα εισπραχθούν εντός 5ετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v