Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΡΕΒΟΪΛ: Γνωστοποίηση αποκοπής μερίσματος

H Εταιρεία "ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ" ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της που συνήλθε στις 22.03.2010, το μέρισμα για την χρήση 2009 ανέρχεται σε 0,067 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 10% το καθαρό μέρισμα ανά μετοχή θα είναι 0,0603 ευρώ. Από την Τρίτη 30 Μαρτίου 2010 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος (ημέρα αποκοπής). Δικαιούχοι είσπραξης του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος ?υλων Τίτλων της Εταιρείας στις 1/4/2010 (record day).

Ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η Παρασκευή 9 Απριλίου 2010.Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται από την πληρώτρια Τραπεζα Κυπρου με τους παρακάτω τρόπους:

-Μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη διαδικασία διανομής όπως ορίζεται στη παράγραφο 5.5 του Κανονισμού του Χ.Α.

-Μέσω πίστωσης λογαριασμού που τηρούν στην Τράπεζα Κύπρου για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα ως χειριστή για την είσπραξη του μερίσματος.
- Για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου.

Η είσπραξη του μερίσματος μέσω της πληρώτριας Τράπεζας είναι δυνατή μέχρι και την 29η Οκτωβρίου 2010 και πραγματοποιείται με την επίδειξη του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου. Σε περίπτωση είσπραξης μερίσματος από εντολοδόχο, ο τελευταίος θα πρέπει να προσκομίζει ειδικό προς το σκοπό της είσπραξης του μερίσματος πληρεξούσιο ή άλλα νομιμοποιητικά έγγραφα, από τα οποία να αποδεικνύεται η εξουσία του προς είσπραξη του μερίσματος για λογαριασμό κάποιου Μετόχου. Ως εντολοδόχος μπορεί να ενεργήσει και αρμόδιος Χειριστής του ΣΑΤ, δηλαδή είτε πιστωτικό ίδρυμα είτε ΑΕΠΕΥ που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά την 1η Νοεμβρίου 2010, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας , Καποδιστρίου 5, Βάρη - Αττικής, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v