Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ: Πληρωμή μερίσματος

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 25ης Ιουνίου 2009, το μέρισμα για τη χρήση 2008 ανέρχεται σε 0,02 ευρώ ανά μετοχή.

Το εν λόγω ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% (0,002 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 18 του ν. 3697/2008), και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,018 Ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009 (αποκοπή Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης).

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου 2009 από την πληρώτρια Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E., ως ακολούθως:

1. Μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών στο Σ.Α.Τ. σύμφωνα με την παρ.5.5. του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σ.Α.Τ.
2. Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias A.E. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.

3. Για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. ή δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 4 Αυγούστου 2009 μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias A.E.

Η είσπραξη του μερίσματος μέσω της πληρώτριας Τράπεζας είναι δυνατή μέχρι την 31/12/2014 και πραγματοποιείται με την επίδειξη του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου. Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v