Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MODA BAGNO: Καταβολή μερίσματος

Ανακοινώνεται από την Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ-MODA BAGNO Α.Ε. ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30ης Ιουνίου 2009 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2008 ποσού 0,04 ευρώ μεικτό ανά μετοχή.

Από το παραπάνω ποσό παρακρατείται το ποσό που αναλογεί σε φόρο 10%. Δηλαδή το καταβαλλόμενο ποσό του μερίσματος ανά μετοχή ανέρχεται σε 0,036 ευρώ. Από την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009, οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2008. Δικαιούχοι του εγκριθέντος ως άνω μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρείας οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. έως και την ημέρα ?record date?, ήτοι την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009.

Η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της EFG Eurobank Ergasias, από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2009 σύμφωνα με τη διαδικασία διανομής μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους: 1. Μέσω των εξουσιοδοτημένων Χειριστών στο Σύστημα Αύλων Τίτλων.

2. Με πίστωση του λογαριασμού τους για τους μετόχους που τηρούν βιβλίο υπολοίπου μετοχών στην EUROBANK. 3. Οι κ.κ. Μέτοχοι για του οποίους τυχόν δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους σύμφωνα με την περίπτωση 1, θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα από την 14η Ιουλίου 2009 μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias με την προσκόμιση του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου.

Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή. Για κάθε πληροφορία οι κκ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας μας , αρμόδιος κος Σπύρος Λάμπρου , τηλ. 210-8036836 , Fax 210-8036827.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v