Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFORM Π. ΛΥΚΟΣ: Ανακοίνωση πληρωμής μερίσματος

Η εταιρία INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, της 29ης Ιουνίου 2009 αποφασίσθηκε η διανομή μερίσματος για την χρήση του 2008, το οποίο προσαυξανόμενο με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρία, ανέρχεται σε ευρώ 0,080 ανά μετοχή. Το εν λόγω ποσό μερίσματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 18 του ν. 3697/2008, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% και επομένως οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό ανά μετοχή ευρώ 0,072.

Ως ημερομηνία αποκοπής ορίσθηκε η Τετάρτη 2 Ιουλίου 2009 κατά την οποία οι μετοχές θα τυγχάνουν διαπραγμάτευσης χωρίς το δικαίωμα πληρωμής μερίσματος. Δικαιούχοι του μερίσματος , σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.3.4 και 5.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, βάση του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα άϋλων τίτλων (Σ.Α.Τ) τηv 6η Ιουλίου 2009. Ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος ορίστηκε η 10η Ιουλίου, 2009 από την πληρώτρια Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. , ως ακολούθως:

1. Μέσω των χειριστών Σ.Α.Τ. σύμφωνα με τα άρθρα 5.5 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α.
2. Μέσω πίστωσης λογαριασμού στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη του μερίσματος.
3. Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Eurobank για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος με σχετική επιστολή τους στο Κ.Α.Α.) ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της Μερίδας τους, είτε για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών ή εφόσον δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους.

Η πληρωμή του μερίσματος μέσω της πληρώτριας Τράπεζας θα γίνεται απευθείας στο μέτοχο με την επίδειξη του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου. Η πληρωμή του μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος μέσω της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. θα είναι δυνατή μέχρι 10/07/2010. Μετά τη λήξη της πιο πάνω προθεσμίας η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται, μόνο από τα γραφεία της Εταιρίας. Για κάθε πληροφορία οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας τηλ. 210 6697569.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v