Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Γνωστοποίηση αποκοπής μερίσματος

Ανακοινώνεται από την εταιρεία "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε." ότι σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 25/06/2009 το μέρισμα για τη χρήση 2008 ανέρχεται σε 0,67 ευρώ ανά μετοχή. Μετά την παρακράτηση φόρου ποσοστού 10% σύμφωνα με το νόμο, το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανά μετοχή ανέρχεται σε 0,603 ευρώ.

Ημέρα αποκοπής ορίστηκε η Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της εταιρείας στα αρχεία του Σ.Α.Τ. την 20η Ιουλίου 2009 (record date). Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009 από την πληρώτρια τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. ως ακολούθως:

1. Στους χειριστές των δικαιούχων μετόχων (θεματοφύλακες - χρηματιστηριακές εταιρίες) εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης προσκομίζοντας συγκεντρωτική λίστα και δισκέτα, αποκλειστικά από την ακόλουθη υπηρεσία : Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. Δ/νση Θεματοφυλακής και Χρεογράφων, Υπηρεσία Αναδόχων, Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας, Κτήριο Α, 142 34 Νέα Ιωνία, τηλ: 210-3523643

2. Στους ίδιους τους μετόχους εφόσον έχουν ανακαλέσει ή δεν έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή, με την προσκόμιση στα καταστήματα EFG Eurobank Ergasias:
- Του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

- Των στοιχείων της μερίδας τους στο Σ.Α.Τ. εφόσον τηρούν το χαρτοφυλάκιό τους στα Ελληνικά Χρηματιστήρια (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών)

3. Η πληρωμή μερίσματος σε τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφόσον προσκομίσει εκτός των ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου και του εξουσιοδοτούμενου θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομική ή άλλη αρχή.

Η καταβολή του μερίσματος από την Τράπεζα θα γίνεται από την 24/7/2009 μέχρι την ημερομηνία παραγραφής των μερισμάτων που δεν θα έχουν εισπραχθεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι μέτοχοι όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας τηλ. 210-6903312 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v